Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:12 pm

Ante Alduk se za ‘Veliku nagradu Zadra’ utrkuje sa svojom osmogodišnjom kćeri Petrom

Piše N.M.

Splitski automobilištički as Ante Alduk ove nedjelje nastupa u Zadru na automobilističkoj kronometar utrci ‘Velika nagrada Zadra’. 

Ne bi to bilo ništa neobično da ovoga puta Ante ne vozi utrku skupa sa svojom kćerkom Petrom

Petra Alduk sa tek osam navršenih godina nastupa u karting kategori i odmah kreće očevim stopama, kako je već i prošle godine najavio. 

‘Petra svakodnevno odrađuje trenige kod našeg Brane u Karting areni Split i nadamo se velikim uspjesima’, kaže ponosni otac Ante. 

Ante nastupa sa svojom, sada već poznatom, Hondom Civic Type R. Oboma će to biti prvi nastup u sezoni i ujedno prvi nastup zajedno gdje voze kao otac i kćer. 

Podsjetimo, Ante je prošle godine otvorio sezonu upravo u Zadru gdje je odnio pobjedu u generalnom poretku ispred Ivana Pulića i Natanaela Petrova tako da ove godine planira obraniti titulu generalnog pobjednika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)