Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
3:02 pm

Umirovio se Bojan Krkić

Piše A.T.

Bivši igrač Barcelone, 32-godišnji Bojan Krkić i službeno se ostavio profesionalnog nogometa, a katalonski velikan će u četvrtak organizirati svečanost u čast umirovljenja svog bivšeg igrača. Par dana prije nego što je vijest postala službena, Gerard Pique je slučajno u jednoj televizijskoj emisiji otkrio da će klub s Camp Noua organizirati svečanost Krkićevog umirovljenja.

Bojan Krkić bio je jedan od najvećih talenata Barcelone i mnogi su ga proglašavali Messijevim nasljednikom, ali nikad nije ostvario puni potencijal. Kad je 2007. zaigrao za prvu momčad Barcelone, Krkić je s tek navršenih 17 godina srušio upravo Messijev rekord najmlađeg igrača prve momčadi Barcelone.

– Ja sam Katalonac – izjavio je Bojan u vrijeme kada su se za njega otimali Španjolska i Srbija, budući da mu je otac Srbin, a majka Katalonka.  Odabrao je igrati za Španjolsku, no za seniorsku reprezentaciju ‘furije’ je skupio samo jedan nastup. Poslije Barcelone mu je karijera otišla silaznom putanjom. Igrao je za Romu, Milan, Ajax, Stoke City, Mainz, Alaves, Montreal i Vissel Kobe, u kojem je bio sve do početka prošlog mjeseca, kad je japanski klub raskinuo ugovor, a Krkić se odlučio umiroviti.

Bio je proglašen za Messijevog nasljednika, a na kraju se umirovio prije njega.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)