Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:11 pm

Jorge Sampaoli nije više trener Seville

Piše A.T.

Jorge Sampaoli nije više trener Seville, javljaju španjolski mediji.  Karizmatičnom Argentincu, najpoznatijem po treniraju Argentinske i Čileanske reprezentacije, je presudio poraz od 0:2 na gostovanju kod Getafea, poslije kojeg su pali na 14. mjesto. Sevilla ima samo dva boda više od klubova u zoni ispadanja, te su klupski čelnici u strahu od borbe za opstanak odlučili promijeniti trenera. Iako je u domaćem prvenstvu Sevilla podbacila, u europskim natjecanjima je još uvijek živa, te će u četvrtfinalu Europske lige odmjeriti snage s Manchester Unitedom.

Sampaoliju je ovo bio drugi mandat na klupi Seville, već ju je trenirao u sezoni 2016-17 kada je klub završio na odličnom četvrtom mjestu u La Ligi. Argentinca će naslijediti iskusni 62-godišnji Bask Jose Luis Mendilibar, kojemu će Sevilla biti najveći klub u kojem je do sada radio. Prethodno je trenirao Athletic Bilbao, Valladolid, Osasunu, Levante, Eibar i Alaves.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)