Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:11 am

IVAN JURIĆ: Divim se Spallettiju, Napoli je savršena momčad

Piše A.T.

Torino u nedjelju u 15 sati u 27. kolu Serie A dočekuje na svom stadionu vodeći Napoli. Susret je najavio trener domaćina Ivan Jurić.

– Divim se Lucianu Spallettiju , odlično je posložio Napoli. Oni su savršena momčad. Otkada sam ja u Serie A, nije bilo bolje momčadi od ovog Napolija. Oni su već osigurali titulu, ali ne slažem se da mi nemamo što izgubiti. Bio bih oduševljen kada bi pobijedili Napoli, ali da bi to postigli, trebamo odigrati savršenu utakmicu. Moramo biti čvrsti straga i neumoljivi u napadu. Što se tiče ozljeda, fali nam Mirančuk i Karamoh. Umjesto Mirančuka će od prve minute krenuti Vlašić – izjavio je trener Torina Ivan Jurić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)