Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:40 pm

Condor povukao iz prodaje liniju između Rijeke i Dusseldorfa

Piše N.M.

Njemački leisure avioprijevoznik, Condor Airlines, u predstojećem ljetnom redu letenja ipak neće prometovati na redovnoj sezonskoj međunarodnoj liniji između Rijeke i Dusseldorfa, javlja Croatian Aviation.

Iako je do prije nekoliko dana linija bila u najavi te su se na web stranici avioprijevoznika mogle kupiti karte za direktne letove Condor Airlinesa između Rijeke i Dussledorfa, do realizacije letova očito ipak neće doći.

Prijevoznik je, naime, povukao iz prodaje navedenu liniju i izbrisao je iz svog ljetnog reda letenja za ovu godinu. Podsjećamo, u svibnju prošle godine Condor je uveo spomenutu liniju i na njoj prometovao cijelo ljeto dva puta tjedno, svake srijede i subote. 

Ovaj će njemački avioprijevoznik ipak slijetati na Kvarner ovog ljeta, no na redovnoj liniji između Frankfurta i Rijeke koja će u prometu biti jednom tjedno, subotom. 

Riječka zračna luka ovog ljeta nema značajnih noviteta, a u međuvremenu je došlo i otkazivanja redovnih linija poljskog LOT Polish Airlinesa.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)