Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:20 pm

Muškarac (32) i maloljetnik mučili i rezali ženu (68), a kad se onesvijestila su je silovali

Piše N.M.

Lj. N. (32) i njegov maloljetni prijatelj (17) iz okolice Zrenjanina, osumnjičeni su da su prije dva dana upali u obiteljsku kuću S. K. (68), prvo je mučili, a zatim zvjerski silovali, da bi je na kraju opljačkali.

Nesretna žena ima tešku životnu priču, što su dvojica muškaraca znali i iskoristili, piše Nova.rs otkrivajući detalje monstruoznog zločina.

– Obojica sinova su joj preminuli, jedan prije manje od dvije godine, a drugi prije pet. Mučila se, ovo je strašno što je doživjela. Sve se dogodilo prije dva dana, automobilom su došli do njene kuće, nakon čega su dvojica ušla unutra, a druga dvojica su ostala u automobilu. Upali su joj u kuću, a potom je mučili i zlostavljali, da bi je na kraju, kada se onesvijestila od torture, silovali i opljačkali – kaže izvor portala.

Kako dodaje, nesretna žena je, kad je došla svijesti, jedva smogla snage otići do prvih susjeda i molila za pomoć.

– Oni su prijavili policiji koji su brzom i efikasnom akcijom uhitili dvojicu muškaraca iz istog mjesta, a za još dvojicom se traga, za koje se sumnja da su im pomagali i vozili ih – kaže sagovornik Nove.rs.

Kako je Kurir saznao, nasilnici su se surovo iživljali nad nesretnom žrenom da bi u jednom trenutku uzeli nož i ženi na tijelo urezali inicijale.

Nesretna žena je prevezena u zrenjaninsku bolnicu, gdje su joj konstatirane brojne ozljede, a detaljnim analizama je utvrđeno da je i silovana.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)