Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
4:10 pm

JEZIVO Drogirao 13-godišnjakinju, silovao je u zahodu noćnog kluba i sve snimio

Piše N.M.

Muškarac koji je prošle nedjelje u kafiću u Bečkom Novom Mjestu drogirao, a potom u toaletu silovao 13-godišnju djevojčicu uhićen je, potvrdila je policija. 

Gnjusnu snimku silovanja preko društvenih mreža poslao je većem broju ljudi, prenosi Dnevnik.hr

Identitet osumnjičenika nije objavljen u javnosti, ali je glasnogovornik policije Johann Baumschlager potvrdio da je u pritvoru. Očekuje se da će regionalni sud u Bečkom Novom Mjestu u četvrtak odlučiti hoće li osumnjičeniku odrediti istražni zatvor.

Trinaestogodišnja djevojčica koja je silovana prošlog vikenda u toaletu noćnog kluba prethodno je drogirana, pokazao je pozitivni rezultat brzog testa na drogu. Žrtva je kazala da se ničeg ne sjeća nakon konzumacije pića pa se pretpostavlja da joj je silovatelj u njega ubacio drogu, piše Vienna Times. 

Prema informacijama iz noćnog kluba, djevojčica je u njega navodno ušla s lažnom osobnom iskaznicom. Poslije stravičnog zločina silovatelj je 13-godišnjakinju bez jakne izbacio na ulicu.

Javno tužiteljstvo u Bečkom Novom Mjestu u okviru istrage o silovanju i teškom zlostavljanju maloljetnice naložilo je i objavljivanje fotografije osumnjičenog. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)