Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:34 pm

Debakl bivšeg trenera Dinama u Europskoj ligi, primili su čak sedam golova

Piše A.T.

U uzvratnom susretu osmine finala Europske lige, Šahtar, bivšeg trenera Dinama Igora Jovičevića, je doživio pravu katastrofu. Poraženi su na gostovanju kod Feyenoorda na De Kuipu 7:1, te su s ukupno 8:2 eliminirani iz natjecanja.

Santiago Gimenez je doveo domaćine u vodstvo u devetoj minuti. Vodstvo Feyenoorda je povisio Orkun Kokcu u 24. minuti, a isti igrač je u 38. minuti iz penala povisio na 3:0. Četvrti pogodak domaćina je zabio Oussama Idrissi u 49. minuti, a isti igrač je 11 minuta kasnije zabio i drugi gol. Šesti gol domaćina je djelo Alireze Jahanbakhsha u 64. minuti, a tri minute kasnije je posljednji gol Feyenoorda zabio Danilo. Počasni pogodak za goste je zabio Kevin Kelsy u 87. minuti.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)