Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:21 pm

Zovko u Europskom parlamentu organizira konferenciju o bl. Alojziju Stepincu, evo tko su govornici

Piše A. A.

Potpredsjednica Kluba zastupnika Europske pučke stranke (EPP) Željana Zovko 21. ožujka 2023. u Europskom parlamentu bit će domaćin konferencije pod nazivom ‘Blaženi Alojzije Stepinac – svjedočanstvo vjere, ustrajnosti i nade’.

Konferencija će okupiti istaknute govornike koji će dati svoj osvrt na život i ostavštinu bl. Alojzija Stepinca, uključujući mons. Jurja Batelju koji će predstaviti svoju knjigu o Stepincu, mons. Hrvoja Škrleca, savjetnika u Apostolskoj nuncijaturi pri Europskoj uniji, povjesničare dr.sc. Esther Gitman i dr.sc. Robina Harrisa te don Ivana Vučka, župnika Krašića.

Događaj je otvoren za javnost. Oni koji će se naći u parlamentu za vrijeme konferencije mogu se do 17. ožujka prijaviti za sudjelovanje na poveznici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)