Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:45 pm

SREĆA U NESREĆI Zbog svađe sa ženom osvojio dva jackpota u tjedan dana

Piše M.K.

Jedan Australac uspio je čak dva puta osvojiti jackpot u tjedan dana, i to zahvaljujući tome što se posvađao sa ženom, piše Daily Mail.

Muškarac je uplatio dva listića, jedan za sebe, a drugi za ženu, a na oba listića odigrao je istu, dobitnu kombinaciju, piše Index.

‘Moja žena je igrala te brojeve gotovo tri desetljeća i uvijek je govorila da će jednog dana biti izvučeni’, rekao je pa objasnio kako je došlo do toga da uplate čak dva dobitna listića.

‘Prošli tjedan sam naljutio suprugu jer sam zaboravio kupiti listić za prethodno izvlačenje pa sam, da joj se odužim, kupio dva listića za ovaj tjedan.’

Otkrio je i da je supruga u utorak ujutro uzbuđeno provjeravala rezultate ne znajući da je on kupio i uplatio još jedan identičan listić.

Otkrili na što planiraju potrošiti novac

‘Križala je broj za brojem na svom listiću, a kad smo shvatili da smo osvojili milijun dolara na jednom listiću, pomislio sam da bih joj trebao reći i za drugi identični listić’, rekao je.

Supruga je priznala da je vrištala kad je doznala da su osvojili milijun dolara, ali je skoro pala u nesvijest nakon što je njezin suprug otkrio da su udvostručili novac.

‘Ne mogu vjerovati da nam se ovo dogodilo’, rekao je suprug. Novopečeni milijunaši priznali su da im ne trebaju ogromni dobici da bi bili sretni, već su odlučili uzdržavati obitelj i otići na odmor.

‘Svojoj kćeri možemo kupiti kuću i djeci i unucima osigurati budućnost. Kada to učinimo, onda možemo uživati u svemu što je ostalo i otići na putovanje Australijom’, zaključili su.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)