Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
3:33 pm

DAN OČEVA Ovu nedjelju Centar za posjetitelje Skrivena Dalmacija daruje posebne popuste

Piše P. I.

Dan očeva, 19. ožujak, svakako je dan koji zaslužuje obilježavanje ne neki poseban način, a planirate li provesti nedjelju sa svojom obitelji ili prijateljima kvalitetno, sadržajno i zanimljivo Centar za posjetitelje Skrivena Dalmacija je idealna prilika za to. 

S ciljem stvaranja nezaboravnih uspomena s vašim najmilijima u našem centru moći ćete doživjeti virtualnu stvarnost preko VR naočala uz projekciju od 360 stupnjeva s kojom ćemo vam približiti suživot čovjeka i prirode na način prilagođen novoj generaciji posjetitelja. 


Poigrajte se s djecom na multi-touch stolovima, a usput ih i podučite nekim zanimljivostima iz svijeta planinarenja, botanike i zoologije.

Da ne bi sve ostalo na virtualnom doživljaju, u stvarnost će vas vratiti drvo Stare Masline – maketa mitologijske masline iz Kaštel Štafilića stare 1500 godina, augmentirana modernim digitalnim dodatcima – zavirite u maslinu i otkrijte zanimljive priče koje skriva u svojim mnogobrojnim godovima. 

Nakon Masline ušetajte u našu špilju kojom smo na vjeran način dočarali mnoge podzemne krške ljepotice. Tu možete čuti diskretne zvukove podzemlja, jeku vaših koraka i šapata, te vidjeti ne baš svakodnevne životinjske vrste koje su se prilagodile životu u podzemlju. Nakon špilje, popnite se malo više i osjetite Mosor, pomirišite biljke specifične za Dalmaciju i doživite udare prave dalmatinske bure.

Ako ste istraživačkog duha i ljubitelji prirode, posjetite nas i otkrijete sa svojim najmilijima tajne Skrivene Dalmacije.

Radno vrijeme je od utorka do nedjelje, od 9 do 16 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)