Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:25 am

IGOR TUDOR: Utakmicu je odlučio nepostojeći crveni karton

Piše A.T.

Marseille je u 27. kolu Ligue 1 u dramatičnoj utakmicu odigrao 2:2 sa Strasbourgom na svom Velodromeu. Marseille je ostao s igračem manje u 29. minuti, kada je crveni karton dobio Leonardo Balerdi. Domaćin je i s igračem manje zabio dva gola i vodio sve do samog kraja, kada je Jean Eudes Aholou zabio dva gola u razmaku od dvije minute i spasio bod gostima. Razočaran je nakon susreta bio trener domaćih Igor Tudor.

– Prava je šteta izgubljena dva boda. Vodili smo 2:0, svi smo mislili na dobivamo utakmicu. Ovo je veliko razočaranje za sve. Moji igrači su bili tužni u svlačionici, no treba prihvatiti ovaj remi i ići dalje. Za mene je utakmicu odlučio gospodin Jeremie Pignard. Dao je nepostojeći crveni karton Balerdiju i od tada nam je bilo jako teško igrati. Ovo je već druga utakmica da smo oštećeni, u prošlom kolu na gostovanju kod Rennesa nije sviran čisti penal na Alexisu Sanchezu. No moram pohvaliti i protivnika, Strasbourg je bio impresivan fizički. Nisu se predavali kod 2:0 i svaka im čast. Prvenstvo dolazi u završnu fazu i sve je teže igrati protiv momčadi koje se bore za opstanak. Svima trebaju bodovi, bit će zanimljivo do samoga kraja. Na nama je da poboljšamo igru kako bismo pobijedili u sljedećim utakmicama – izjavio je trener domaćih Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)