Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:05 pm

SVIJET SPORTA TUGUJE U stravičnoj prometnoj nesreći poginula četiri člana njemačkog nogometnog kluba

Piše M.K.

Nogometni klub FC Alemannia Eggenstein izvijestio je kako su od pet osoba koje su poginule u stravičnoj prometnoj nesreći u noći s petka na subotu kod Eggenstein-Leopoldshafena u blizini Karlsruhea (Baden-Württemberg), njih četvero članovi njihova kluba.

‘FC Alemannia 05 Eggenstein duboko je ožalošćena zbog gubitka svojih aktivnih nogometaša Dannya Zimmerera i Tima Paluschka, fizioterapeutkinje Leonie Burkart i bivšeg nogometaša Philippa Dommera. Sve četvero nas je napustilo prerano u tragičnoj nesreći. Jako će nam nedostajati! Izražavamo duboku sućut roditeljima, obiteljima i prijateljima u ovim teškim trenucima!’, objavio je klub na svojoj službenoj internetskoj stranici.

Automobil u kojem su bili mladi ljudi između 25 i 29 godina se sudario s taksijem za više osoba i sletio s ceste, piše Fenix Magazin.

‘U subotu 0.53 sati dogodila se nesreća u blizini Eggenstein-Leopoldshafena na Ostringu kod Buchenheimer Wega, u kojoj je poginulo pet osoba. Poginuli imaju između 25 i 29 godina’, priopćila je policija.

Prema prvim informacijama policije, 25-godišnji vozač vozio je od Eggensteina prema Leopoldshafenu i izgubio kontrolu nad vozilom. Iz još nerazjašnjenih sudario se s taksijem za više osoba i sletio s ceste, rekao je glasnogovornik policije.

U automobilu 25-godišnjaka bili su 24-godišnjakinja i dvojica 29-godišnjaka. Svi su preminuli na mjestu nesreće.

U velikom taksiju bile su ukupno tri osobe, a smrtno je stradao 28-godišnji putnik. Taksist i još jedan putnik prevezeni su u bolnicu s teškim ozljedama.

Materijalna šteta iznosi oko 50.000 eura.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)