Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
9:46 am

ŠIBENIK Mreža poslovnih žena, Women in Adria, organizira Prvu konferenciju za poduzetnice u turizmu

Piše N.M.

Women in Adria organizira prvu Konferenciju za poduzetnice u turizmu u Šibeniku, u petak, 10. ožujka s početkom u 12  do 17 sati. Konferencija će se održati u Adriatic Business Centru, a ulaz za sve je besplatan, prijava obavezna – 10.3.2023. Šibenik: Konferencija za poduzetnice u turizmu – Events (womeninadria.com)

Event podržava Turistička zajednica grada Šibenika, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije i Europe Direct Šibensko-kninske županije.

Konferencija je ovo koja donosi mnoštvo novosti, analize i odlične rasprave o temama koje pokrivaju turizam na svim nivoima. Sudionici će imati priliku poslušati uspješne poduzetničke priče i čuti savjete koji će im pomoći u svakodnevnom radu.

Program konferencije usmjeren je na sljedeće teme: 

– Ljudske resurse – pronalazak i zadržavanje radne snage

– Zapošljavanje stranih radnika

– Kako opremiti nekretnine uz minimalan stres

– Kako do povoljnih izvora financiranja u turizmu

Program uključuje govornice iz različitih područja, uključujući nadležna tijela i institucije, udruge i relevantne dionike iz svijeta poduzetništva. Neke od govornica su:

Maja Starčević, namještaj MIMA, savjetnica je za dizajn i opremanje životnog prostora. Na konferenciji će predstaviti jedinstven pristup individualnog savjetovanja kupcima za uređenje interijera za sezonu.  

Manuela Vukelić, vlasnica je Agencije za posredovanje i ustupanje radnika iz Hrvatske i cijelog svijeta u agenciji JobHunter. Objasnit će proces dovođenja stranih radnika, koje su sve dozvole potrebne i koliko traje cijeli postupak.

Andrea Bakula vlasnica je AB.PRO obrta za poslovne usluge. Govoriti će o uhodavanju novih zaposlenika sa ljudima, procesima, tehnologijom i kulturom, te modele nagrađivanja zaposlenika.

Događaj je namijenjen:

– poduzetnicama u turizmu

– poduzetnicama koje su indirektno vezane za turizam

– ženama zaposlenima u turističkim djelatnostima

– sezonskim radnicima

– studentima iz navedenih područja

– svima koje zanima ovo područje

Sponzori i partneri konferencije su A1, Raiffeisen Bank, Allianz, UniCredit, Job Hunter, namještaj Mima, turistička zajednica grada Šibenika.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)