Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:15 pm

POKOLJ U NJEMAČKOJ Najmanje sedam mrtvih u hramu Jehovinih svjedoka

Piše M.K.

U Hamburgu je došlo do masovne pucnjave, ubijeno je više ljudi. Policija je na Twitteru objavila da je u tijeku opsežna operacija u području Alsterdorfa, prenosi Index.

Traga se za napadačem

Na mjestu događaja su vozila hitne pomoći, a njemačka policija traga za napadačima, javljaju lokalni mediji.

Upozorenje stanovnicima

Policija je stanovnike upozorila na ‘ekstremnu opasnost’ te da izbjegavaju područje.

‘Ako ste u blizini na otvorenom, potražite sklonište u nekoj zgradi. Koristite telefon samo u ekstremnim hitnim slučajevima’, poručuju iz policije.

Bild: Najmanje sedam mrtvih

Prema informacijama Bilda, sedam osoba je ubijeno, a najmanje osam ozlijeđeno.

Do pucnjave došlo na mjestu okupljanja Jehovinih svjedoka

Situacija je još uvijek prilično nejasna, ali Hamburger Morgenpost javlja da je na mjestu zločina, kako navode, hramu Jehovinih svjedoka, pronađeno najmanje 6 mrtvih (Bild, podsjetimo, javlja da je zasad 7 poginulih) te 7 teško ozlijeđenih i 18 lakše ozlijeđenih. 

‘Ne napuštajte domove’

Hamburška policija potvrdila je da se pucnjava dogodila u centru Jehovinih svjedoka u u ulici Deelböge. Stanovnici Hamburga su putem aplikacije oko 21 sat dobili upozorenje da je došlo do pucnjave te da ju je počinio jedan ili više nepoznatih počinitelja. 

Također, rečeno im je da ne napuštaju svoje domove tijekom policijske operacije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)