Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
6:19 pm

APN objavio od kada će zaprimati zahtjeve za subvencioniranje stambenih kredita

Piše N.M.

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama (dalje u tekstu: APN), objavila je oglas o početku subvencioniranja stambenih kredita.

Zahtjevi za subvencioniranje stambenih kredita u 2023. godini, sukladno odredbama Zakona, zaprimaju se u APN-u od 20. ožujka 2023. godine.

Zahtjevi za subvencioniranje stambenog kredita podnose se odabranoj kreditnoj instituciji.

Odluku kojom se utvrđuje da podnositelj zahtjeva ispunjava uvjete za davanje kredita po odredbama Zakona, zajedno s potrebnim dokumentima, odabrana kreditna institucija, bez odgađanja, dostavlja APN-u.

Zahtjevi zaprimljeni od dana početka subvencioniranja kredita, razmatrat će se prema vremenu zaprimanja potpunih zahtjeva u APN-u, a odobravat će se do utroška planiranih sredstava.

Nepotpuni zahtjevi kao i zahtjevi zaprimljeni prije dana početka subvencioniranja kredita, odnosno prije 20. ožujka 2023. godine neće se razmatrati, navodi se u oglasu Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)