Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:39 am

Vučićev kum slupao skupocjeni McLaren

Piše P. I.

Bivši generalni direktor ‘Elektromreže Srbije’ i kum srpskog predsjednika Vučića, Nikola Petrović u ponedjeljak navečer sudjelovao je u teškoj prometnoj nesreći na Dedinju u Beogradu, javlja Nova.rs.

Upravljao je svojim skupocjenim McLarenom kad se slupao u ogradu u Užičkoj ulici. Udario je u tri stupa i auto marke Opel. Javljaju da su u nesreći ozlijeđene dvije ženske osobe koje su prevezene u bolnicu. 

Prema neslužbenim informacijama, Vučićev kum je ulazio iz sporedne ulice te je oduzeo prednost Opelu kad je došlo do sudara. Petrović je za vrijeme policijskog očevida sjedio u jednom od policijskih auta s kapuljačom na glavu. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)