Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
3:16 pm

VIDEO: Sudarili se vojni avioni kod Rima, jedan pao na ulicu

Dva vojna zrakoplova sudarila su se danas nešto prije 12 sati pored Rima. Jedan je pao u polje pored gradića Guidonia, dok se drugi srušio na ulicu između kuća u ovom gradiću na periferiji Rima. Oba pilota su poginula, javlja Corriere della Sera.

Područje nesreće su ogradili spasioci koji provjeravaju jesu li u nesreći stradale i druge osobe. U tijeku je policijski očevid. Talijanski mediji javljaju da su poginuli potpukovnik Daniele Cipriano i bojnik Marco Meneghello koji su služili u Guidoniji.

Prema neslužbenim informacijama, četiri letjelice poletjele su s vojnog aerodroma Guidonia na trenažni let iznad obližnjeg sela, a nije jasno kako su se našli na nebu iznad grada. Izvodili su manevre kada su se dva dotaknula i izgubila kontrolu, piše Index. 

Druga dva pilota uredno su sletjela i bit će ispitani u sljedećih nekoliko sati.

Incidente aereo #Guidonia. pic.twitter.com/DHTEtjfs0N

— Safety (@SafetyAndrea) March 7, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)