Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:09 am

Vaha nahvalio Tudorovog igrača

Piše A.T.

Vahid Halilhodžić je veliko ime u francuskom nogometu. Igrao je za Nantes i PSG, a kasnije je trenirao oba ta kluba, kao i Lille i Rennes. Također je vodio reprezentacije Obale Bjelokosti, Alžira i Maroka, gdje su uglavnom dominirali igraći iz francuske lige. Iskusni stručnjak je u razgovoru za francuske medije komentirao aktualnu sezonu Ligue 1, a posebno je pohvalio braniča Marseillea, Seada Kolašinca.

 – On je vrlo drag momak, druželjubljiv i velikodušan, no također je i strašno borben i discipliniran. Uvijek daje sve od sebe, a znamo njegove fizičke kvalitete, prirodno je jak. Ove sezone igra u Marseilleu izvanredno. Zabija golove i etablira se u lidera u obrani. Navijači Marseillea su to prepoznali i jako sam sretan zbog njega.  On je tip igrača koji može igrati u bilo kojoj momčadi sa svojim ljudskim i nogometnim kvalitetama – izjavio je Vaha.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)