Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:28 pm

Liverpool zabio sedam komada Manchester Unitedu!

Piše A.T.

Liverpool je u derbi susretu 26. kola engleske Premierlige na svom Anfield Roadu s visokih 7:0 razbio Manchester United.

Domaćina je u vodstvo doveo Cody Gakpo u 43. minuti, te se s tim rezultatom otišlo na odmor. Nitko nije mogao pretpostaviti kakva će katastrofa zadesiti ‘crvene vragove’ u nastavku. Vodstvo Liverpoola je povećao Darwin Nunez u 47. minuti, a tri minute kasnije je drugi pogodak zabio Gakpo. Četvrti pogodak za ‘redse’ je zabio Mohamed Salah u 66. minuti. Na 5:0 je povisio Darwin Nunez drugim golom u 75. minuti. Šesti gol je zabio Salah u 83. minuti, a konačni rezultat je postavio Robert Firmino u 88. minuti.

Ovo je najveći poraz Manchester Uniteda u povijesti Premierlige. Do sada je rekord držao poraz od gradskog rivala Manchester Cityja 1:6 iz 2011. godine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)