Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:19 am

IGOR TUDOR: Prve noći nisam spavao

Piše A.T.

Marseille u nedjelju u 20.45 gostuje kod Rennesa u 26. kolu Ligue 1. Marseilleu ova zahtjevna utakmica dolazi u teškom trenutku, budući da su trenutnu u nizu od dva poraza zaredom. Prvo su u derbiju francuskog prvenstva uvjerljivo poraženi od PSG-a na svom Velodromeu 0:3, da bi zatim šokantno ispali od drugoligaša Annecyja na penale, nakon što je u regularnom dijelu, također na Velodromeu, bilo 2:2. Susret sa Rennesom, kao i kritike navijače za prethodne dvije utakmice, je prokomentirao trener Marseillea Igor Tudor.

– Znam koliki je utjecaj navijača, shvatio sam to prvog dana kada su me dočekali zvižducima. Prve noći nisam spavao, drugu sam ustao još odlučniji. Moje ideje se ne mijenjaju, ostajem vjeran sebi. Želimo odigrati dobru utakmicu protiv Rennesa. Moramo pretvoriti tu tugu koju trenutno osjećamo u bijes na terenu – izjavio je Tudor, koji je potom objasnio kako pomaže igračima nositi se s kritikama javnosti.

– Danas živimo u informacijskom dobu. Jedan tjedan si najbolji, drugi tjedan ništa ne valja. Sve je crno – bijelo. Kada razgovaram s igračima, pokušavam ih educirati o tom informacijskom dobu. Pokušavam ih naučiti da je izvana sve crno ili bijelo, ali to ne odražava stvarnost – zaključio je trener Marseillea Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)