Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
7:57 am

UMRO TOM SIZEMORE: Uz njega je bila obitelj, preminuo je u snu

Piše N.M.

Tom Sizemore (61) preminuo je u noći na subotu u bolnici u Los Angelesu, gdje je smješten nakon što je 18. veljače pronađen bez svijesti u svom domu. Imao je aneurizmu u mozgu i bio u komi iz koje se nije probudio.

Smrt je za američke medije potvrdio njegov agent. 

– S velikom tugom moram potvrditi da je Thomas Edward Sizemore (61) preminuo mirno u snu u bolnici St. Joseph’s Hospital Burbank – rekao je menadžer Charles Lago.

Uz Sizemorea su u trenutku smrti bili brat Paul te Tomovi sinovi, blizanci Jayden i Jagger

– Bio je veći od života i moja vječna inspiracija – rekao je brat Paul.

Sizemore je u karijeri imao više od 230 uloga, a najpoznatije su mu u filmovima Rođene ubojice, Vrućina, Spašavanje vojnika Ryana, Pad crnog jastreba, Pear Harbour…

Bio je problematičan i pod optužbama za seksualno zlostavljanje, obiteljsko nasilje prema partnerici Heidi Fleiss 2003. godine, a godinama se borio s ovisnošću o drogama, javljaju 24 sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)