Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
6:40 pm

SUPERLIGA: OK Ribola odnijela pobjedu na gostovanju kod Splita

Piše M.K.

OK ‘Ribola Kaštela’ je u 18. kolu Superlige na gostovanju pobijedio ekipu ‘Splita’ s 3:0 (25:20, 25:22, 25:17). 

Dalmatinski derbi odigran u Sportskom centru ‘Poljud’ očekivano je završio u tri seta za samo 73 minute, unatoč tome što su u kaštelanskoj momčadi pretežno igrali skoro sami juniori.

‘Čestitam mojim igračima, mislim da smo zasluženo pobijedili! Nije bila naročito dobra utakmica, mislim da smo odigrali taman koliko smo trebali, a to je jedino što mi se nije svidjelo danas. Igrali smo s mladom ekipom (čak pet devetnaestogodišnjaka u postavi) te sam očekivao da ćemo biti još agresivniji, uzeti još više lakih poena, no mi smo ih davali, tako da to moramo popraviti. Dobra je stvar da smo dobili, nismo izgubili set te nastavljamo borbu za sam vrh u play-offu’, rekao je glavni trener Ivan Rančić.

Do kraja 1. kruga Prvenstva preostale su četiri kola, od kojih će samo sljedeće, 19. protiv ‘Centrometala’ Kaštelani odigrati na domaćem terenu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)