Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:40 pm

POTRES U TURSKOJ Spasilački tim u ruševinama pronašao dvije žive koze

Piše M.K.

Spasilački tim, koji je izvodio radove na uklanjanju ruševina u zaseoku Alcicek u Baris Mahallesiju, zaustavio je strojeve kada je čuo zvuk životinja koji je dopirao iz ruševina, piše Klix.

Timovi, koji su pažljivo čistili područje gdje je bio koncentriran zvuk, pronašli su dvije koze za koje je utvrđeno da pripadaju uzgajivaču Cennetu Polatu.

Nakon prve intervencije veterinara, spašene koze dobile su vodu i hranu. Vlasnici koza bili su izvan grada te su timovi koze isporučili načelniku grada.

Podsjetimo, 6. veljače razorni zemljotresi pogodili su južnu Tursku i sjevernu Siriju, te su usmrtili gotovo 50.000 ljudi, dok se mnogi još smatraju nestalim. Materijalna šteta je ogromna, a spasilački timovi nastavljali su pretraživati ruševine.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)