Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
1:30 pm

TRAGIČAN KRAJ MOMAČKE Mladoženja poginuo u prometnoj nesreći, vraćao se autobusom s prijateljima

Piše M.K.

U nesreći u Austriji u kojoj je sudjelovao njemački autobus smrtno je stradao 31-godišnji putnik, piše Fenix Magazin.

Još jedan putnik i vozač autobusa teško su ozlijeđeni, priopćila je u nedjelju ujutro austrijska policija.

Kako se doznalo u nedjelju poslijepodne, grupa od 32 muškarca je bila na momačkoj večeri. Autobusom su se vraćali s momačke večeri. Poginuo je mladoženja iz bavarskog okruga Rotthal-Inn.

Na mjestu nesreće su nekoliko sati bile vatrogasne jedinice, policija i spasioci.

‘Autobus njemačkih registarskih oznaka sletio je s ceste i prevrnuo se preko nasipa na Rohrmooser Landstraße L722 u smjeru Schladminga u takozvanoj ‘Schlösselkehre’. Autobus se nekoliko puta prevrnuo i zaustavio se na ravnom krovu jedne zgrade’, priopćila je policija.

Policija navodi kako je u autobusu bilo 32 putnika. Smrtno je stradao 31-godišnji putnik, a nekoliko ih je ozlijeđeno, među kojima i 51-godišnji vozač autobusa.

Policija provodi istragu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)