Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:30 pm

UŽAS NA AERODROMU Policija u prtljazi pronašla komade mesa, sumnjaju da je ljudsko

Piše M.K.

Begolea Mendes Fernandes (25) zadržan je u lisabonskoj zračnoj luci nakon što je avionom došao iz Amsterdama. Osumnjičen je za ubojstvo 21-godišnjaka Alana Lopesa u nedjelju u glavnom gradu Nizozemske. Sadržaj njegove prtljage, za koji detektivi strahuju da bi mogli biti ljudski ostaci, sada se analizira u specijaliziranom laboratoriju, piše Dnevnik.hr.

Portugalski tisak objavio je da istražitelji sumnjaju da je ubojica počinio kanibalizam. Osumnjičenik zadržan u lisabonskoj zračnoj luci, gdje je predsjedao te planirao avionom otići u Brazil. Očekuje se da će ovih dana biti izručen Nizozemskoj.

’26-godišnji muškarac osumnjičen za ubojstvo u Nizozemskoj uhićen je u lisabonskoj zračnoj luci u ponedjeljak. Nosio je krvavu odjeću i imao paket s komadima mesa. Zadržan je na graničnoj kontroli zračne luke nakon što su vlasti posumnjale u legalnost talijanske osobne iskaznice koju je pokazao. Prvo je bio pritvoren zbog sumnje da je putovao s krivotvorenim dokumentima prije nego što je naknadno otkriveno da je osumnjičen da je počinio ubojstvo u Nizozemskoj dan ranije’, rekao je glasnogovornik portugalske granične i useljeničke službe, piše Daily Mail.

Žrtva ubojstva pronađena je mrtva u kući koju je dijelila s rođacima, uključujući njegovu majku i dvije sestre. Ugledni portugalski dnevnik Jornal de Noticias izvijestio je da je možda žrtva kanibalizma.

‘Muškarac je osumnjičen da je umiješan u smrt 21-godišnjaka koji je pronađen u kući na Vegasstraatu u sjevernom Amsterdamu u nedjelju 26. veljače navečer’, rekao je glasnogovornik nizozemske policije. Istraga se nastavlja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)