Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
9:45 pm

SKUP DOČEK Hrvatica sletjela u Njemačku i odmah morala platiti 3566 eura

Piše M.K.

U ponedjeljak oko 16.45 sati u zračnu luku Hamburg sletjela je 37-godišnja hrvatska državljanka iz Barcelone koju su kontrolirale savezne policijske snage, piše Fenix Magazin.

Prilikom kontrole otkriveno je da ženu traži Državno odvjetništvo u Traunsteinu na temelju uhidbenog naloga od sredine veljače 2023.

Trebala je platiti kaznu za krijumčarenje stranaca od 3460 eura. Tu su još dodani i troškovi postupka od 106 eura. Alternativno, uhidbeni nalog ‘nudio’ je 98 dana zatvora.

Žena isprva nije mogla platiti kaznu te je zamolila prijatelja za pomoć. Uspjela je doći do novca i službenim osobama predati 3566 eura. Ženi je tada dopušteno da nastavi putovanje, priopćeno je iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)