Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:22 am

VIDEO: 10 minuta užasa na 11.000 metara iznad Rusije

Piše N.M.

Užasavajući video stiže iz Rusije gdje su putnici u avioni ostali bez zraka nakon što su maske s kisikom u zrakoplovu Rossiya Airlinesa otkazale tijekom stravičnih turbulencija na 11 tisuća metara.

Na videu se čuje kako vrišti i beba, zajedno sa 167 putnika među kojima je bilo i 21 dijete. Svi očajno pokušavaju disati kroz nefunkcionalne maske za kisik na krajzu petipolsatnog putovanja iz Sočija.

Najzad je prastari Boeing 737-800 bio prisiljen prinudno sletjeti u Krasnojarsk u Sibiru jer je desetominutno poniranje uzrokovalo ekstremnu depresurizaciju kabine.

Pet osoba je zatražilo liječničku pomoć zbog naglog pada tlaka. Zrakoplovna tvrtka u državnom vlasništvu, koja je dio grupe Aeroflot, podvrgnuta je kaznenoj istrazi zbog incidenta, izvijestili su ruski državni mediji, prenosi Jutarnji list.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)