Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
1:21 pm

IGOR TUDOR: Nitko ne može biti favorit protiv PSG-a

Piše A.T.

U najvećem derbiju francuskog nogometa, u nedjelju se u 20.45 na Velodromeu sastaju Marseille i PSG. Iako Marseille u ovoj fazi prvenstva nikad nije imao ovoliki broj bodova, ipak su na drugom mjestu, te za vodećim Parižanima zaostaju pet bodova. Susret je najavio trener Marseillea Igor Tudor.

– S obzirom koliki je novac uložio PSG, nitko nije favorit protiv njih, pa ni mi. S Neymarom, Marquinhosom, Messijem, Mbappeom, Ruizom, Ramosom.. .da im sad ne nabrajam sve igrače.  S takvom momčadi, oni bi trebali pobjeđivati svaki vikend. Mi se dobro osjećamo, sigurni smo u sebe na svom terenu i borit ćemo se svim sredstvima, ali ovisi nešto i o protivniku, sve je u detaljima. Budući da smo pobijedili u našem prošlom susretu, oni će imati još veću želju. Mi nećemo odustajati od naše igre, i nadam se da nas čeka velika utakmica – izjavio je  Igor Tudor, koji je potom upitan da li njegova momčad igra moderni nogomet.

– Mislim da ne postoji moderni nogomet i zastarjeli nogomet. I prije trideset godina su ljudi igrali na ovakav način kako mi igramo danas. Više volim govoriti o nogometu koji se bazira na posebnosti trenera. Ne postoji talijanski nogomet ili francuski nogomet – zaključio je Igor Tudor.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)