Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:06 pm

‘BITKA BEZ ŠLJEMOVA’: AFCU protiv Squarea u (ne)mogućoj misiji?

Piše N.M.

Polako se približavamo zahuktaloj završnici sezone 1. HMNL, a pred momčadi AFC Universitasa (AFCU), dvije su utakmice na domaćem terenu. Prvi na rasporedu je dvoboj 14. kola protiv MNK Squarea. Bitka dostojna ostanka u elitnom futsal društvu, igrat će se u petak, 24. veljače, u 18.15 sati.

– Unatoč lošim rezultatima raspoloženje u ekipi je fenomenalno. Radujemo se sljedećoj utakmici kako bi se napokon vratili u borbu za ostanak u ligi. Vjerujem da ćemo protiv Squaera spretno i sretno doći do sva tri boda – najavio je igrač AFCU-a, Ivor Šuljić te naglasio da će ‘AFCU igrati bez šljemova’.

Odgovor na pitanje što znači ‘bez šljemova’, zna pivot AFCU-a, Karlo Kovačić

– Nije to velika utakmica zbog protivnika koji nam dolazi u goste, već zbog nas samih. Ne zanima nas njihovo stanje na tablici. Za nas su s druge strane parketa samo igrači koji nam stoje na putu do cilja. To su samo i jedino tri boda, vrijeme je da ti bodovi ostanu na splitskim Gripama. Na mojim suigračima i meni je da taj cilj provedemo u djelo i svima pokažemo da je ostalo još ulja u AFCU svijeći.

U skladu s pozitivnim ozračjem i motiviranošću igrača, ‘opijeni pozitivnim ludilom na tribinama’, igrači AFCU-a vjeruju da s pobjedom mogu do iskupljenja. 

Cijena ulaznice je 2,65 eura, a uz predočenje važeće x-ice, svim studentima splitskog Sveučilišta ulaz je besplatan.

Petak, 24. veljače, 18.15, uživo u Maloj dvorani ili slikom putem livestreama na YouTube kanalu UniSport TV.


Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)