Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:50 am

CARLO ANCELOTTI: Vinicius Junior je trenutno najbolji nogometaš na svijetu

Piše A.T.

Real Madrid je u osmini finala Lige prvaka na Anfield Roadu svladao Liverpool 5:2. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener ‘kraljevskog kluba’ Carlo Ancelotti.

– Liverpool je odlična momčad protiv koje je teško igrati. Igraju intenzivno s visokim tempom. Pobijediti ovdje na tako uvjerljiv način nije lako. Vratili smo se iz rezultatskog minusa, nisam očekivao onakav početak. Srećom, ostali smo hladne glave i kao mnogo puta prošle sezone, preokrenuli rezultat. Tu su veliki obol dali veterani, Luka Modrić, Karim Benzema i Toni Kroos s klupe. Njihov visoki presing nas je uništavao, ali bili smo opasni kad bi iznijeli loptu. Imamo kvalitetu u napadu, i kada je u drugom poluvremenu pritisak pao, naši napadači su bili spremni. Vinicius Junior je bio posebno inspiriran danas. Kakvi driblinzi, asistencije, golovi. Po mom mišljenju, on je trenutno najbolji nogometaš svijeta – izjavio je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)