Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
11:25 am

PRIJAVITE SE Besplatne edukacije za privatne iznajmljivače

Piše N.M.

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji s lokalnim TZ-ovima provodi program edukacija za privatne iznajmljivače.

Barbara Marković, Tomislav Zović i Ana Brničević predaju sljedeće module: 1. Brendiranje i tematiziranje smještajnih jedinica (predstavljanje projekta TZ SDŽ), 2. Vile i(li) kuće za odmor, 3. Destinacijski management/politika cijena, 4. Oglašavanje na društvenim mrežama, 5. Prodajne i komunikacijske vještine, 6. Osnovna prava i obveze, 7. Napredni domaćin, prava i obveze.

Edukacija će se održati u Omišu 23. veljače, Splitu 24. veljače, Baškoj Vodi i Makarskoj 11. ožujka, Kaštelima 17. ožujka, Bolu i Supetru 18. ožujka, Sinju 24. ožujka, Vrlici 31. ožujka, Trilju i Imotskom 1. travnja i Jelsi 15. travnja.


 

Ana Brničević ima višegodišnje iskustvo u turizmu (rad u turističkoj agenciji, organizacija i prodaja putovanja u inozemstvo, organizacija eventa i izleta, mjenjački poslovi, turističko posredovanje, marketing menadžerica projekta u hotelu). Posjeduje licence voditelja turističke agencije, špeditera i agenta za nekretnine. Djeluje i u kulturi, predsjednica je udruge Tvornica.

Tomislav Zović je vlasnik tvrtke za digitalni marketing. Samostalno razvija poslovne aplikacije za turizam i voditelj je internetskih oglasnih kampanja.

Barbara Marković je predsjednica Hrvatske udruge obiteljskog smještaja. Preko 20 godina je u turizmu, ima iskustvo višegodišnjeg rada u cruising i hotelskoj industriji u SAD-u. Voditeljica je Dalmagic putničke agencije, licencirani turistički vodič, a predaje i na fakultetima.

Prijave se vrše na ovom linku, a nakon edukacije će polaznici dobiti certifikat ‘Napredni domaćin’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)