Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:20 am

JOSE MOURINHO: Meni ne treba podrška, ali treba mojim igračima

Piše A.T.

Roma je u 23. kolu Serie A na svom Olimpicu teže od očekivanog svladala Veronu, momčad u zoni ispadanja, s 1:0. Strijelac jedinog pogotka je bio Ola Solbakken u 45. minuti. U drugom poluvremenu je Verona bila bolja, imala veći posjed i pokušavala doći do izjednačenja, što je izmamilo zvižduke Olimpica. To se nije svidjelo treneru Rome, Joseu Mourinhu.

– Moji igrači su danas ginuli kao ekipa. Na kraju utakmice su se zagrlili na sredini terena. Nedostajali su samo Paulo Dybala i Tammy Abraham koji su obavljali liječničke preglede. Timski duh je bio fantastičan, vidio sam veliku žrtvu kod igrača. Leonardo Spinazzola se vratio nakon duge ozljede, Rick Karsdorp nije igrao mjesecima, Andrea Belotti malo igra, ali je bio fantastičan i zaslužio je gol. Žao mi je igrača,ne dobivaju tretman koji zaslužuju. Nekad vas navijači mogu nositi do pobjede, a nekad vas mogu dovesti u poteškoće. Danas smo imali pun stadion, ali su nam neki počeli zviždati u drugom poluvremenu. Ja imam 60 godina, osvojio sam nešto u životu i ne trebaju mi komplimenti, ali trebaju mojim igračima – zaključio je Jose Mourinho.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)