Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
12:04 pm

I KRV SVOJU ZA BILU BOJU: Ovog petka u Supetru darujte tekućinu koja život znači

Piše P. I.

Tradicionalna akcija darivanja krvi pod nazivom ‘I krv svoju za bilu boju’ održat će se u petak, 17. veljače od 8 do 14 sati u prostorijama Crvenog križa Brač u Supetru, na adresi Petra Jakšića 11.

Kao i proteklih godina, i ovog puta hvalevrijednu akciju organiziraju Klub dobrovoljnih darivatelja krvi Supetar i KNH Torcida Brač povodom proslave Hajdukovog rođendana, a prikupljene zalihe krvi bit će namijenjene Kliničkom bolničkom centru Split, Zavodu za transfuzijsku medicinu.

– Pozivamo sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da daruju krv i pomognu nekome kome je pomoć zaista potrebna. Naša krv može spasiti nečiji život, i to je ono najplemenitije što svatko od nas može dati za drugoga – poručio je Mate Mladina, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Brač.

U prijašnjim akcijama prikupljeno je 1314 doza odnosno 591 litra krvi. Organizatori vjeruju da će i ovog petka odaziv biti velik. Stoga pozivaju sve otočane, dobrovoljne darivatelje i simpatizere Hajduka da naprave plemenitu gestu i tako proslave 112. godišnjicu postojanja kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)