Priprema ove zobene kaše s komadićima čokolade je brza i jednostavna, a osigurat će vam ukusan, zdrav i štedljiv doručak (ili desert), piše Index.
Sastojci
250 g zobenih pahuljica
100 g šećera
10 g praška za pecivo
1 žličica cimeta
1 žličica soli
240 ml mlijeka (možete koristiti i biljne zamjene za mlijeko)
110 g maslaca
2 jaja, razmućena
85 g čokoladnih komadića
Priprema
Dodajte sve osim komadića čokolade u zdjelu za miješanje. Dobro izmiješajte, a zatim umiješajte i komadiće čokolade.
Žlicom prebacite u namašćenu posudu za pečenje približne veličine 23×23 cm.
Pecite na 180 stupnjeva 30-35 minuta ili dok rubovi lagano ne porumene, a sredina se stvrdne.
Poslužite s mlijekom ili jogurtom ili ukrasite omiljenim svježim voćem.
Komentari (2)
Hi everyone!