Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:02 am

Elon Musk zainteresiran za kupnju Manchester Uniteda

Piše A.T.

Elon Musk je zainteresiran za kupnju Manchester Uniteda, javljaju britanski mediji. 51-godišnji vlasnik Twittera i Tesle, koji je po Forbesovoj listi drugi najbogatiji čovjek na svijetu s bogatstvom koje se procjenjuje na 157 milijardi funti, je navijač ‘crvenih vragova’ i već je ranije koketirao s kupovinom Manchester Uniteda. Naime, u kolovozu prošle godine je kontroverzni milijarder na Twitteru objavio da kupuje Manchester United. Dionice ‘crvenih vragova’ su skočile, a Elon Musk je kasnije objavio da se šali, te da nije zainteresiran za kupovinu neke nogometne momčadi.

Sada je situacija nešto drugačija, budući da su većinski vlasnici Manchester Uniteda, braća Avram i Joel Glazer, najavili prodaju kluba ako dobiju zadovoljavajuću ponudu.

Manchester United vrijedi četiri i pol milijarde funti, a u kuloarima se kao potencijalni novi vlasnik spominje i Sir Jim Ratcliffe, britanski milijarder i također navijač ‘crvenih vragova’, kao i katarska grupa ‘Qatar Sports Investments’, koja je također vlasnik PSG-a, a iza koje stoji katarski emir, šeik Tamim bin Hamad Al Thani.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)