Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:34 pm

Real u golijadi osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo

Piše A.T.

Real Madrid je osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo. ‘Kraljevski klub’ je u finalu odigranom u Rabatu s 5:3 pobijedio Saudijski Al – Hilal.

Vinicius Junior je doveo Real u vodstvo u 13. minuti. Pet minuta kasnije je vodstvo Reala povisio Federico Valverde. Za Al – Hilal je smanjio Moussa Marega u 26. minuti. Na 3:1 je povisio Karim Benzema u 54. minuti, a samo četiri minute kasnije drugi pogodak na susretu je zabio Valverde. Luciano Vietto je u 63. minuti smanjio na 4:2, a peti gol za ‘kraljevski klub’ je zabio Vinicius Junior. Konačni rezultat je postavio Vietto svojim drugim golom u 79. minuti.

Realu je ovo šesto osvojeno Svjetsko klupsko prvenstvo, a prethodno je osvojio i tri Interkontinentalna kupa, preteču ovog natjecanja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)