Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:50 am

Proglašeni najbolji sportaši i klubovi u Solinu

Piše P. I.

Najuspješnijim solinskim sportašima, trenerima, sportskim djelatnicima i klubovima u 2022. godini uručena su priznanja od strane Solinske zajednice sportova. 

‘Čestitam  od srca svim nagrađenim sportašima i svima onima koji su na bilo koji način uključeni u sportski život našeg grada. Vi ste pokazatelj kako se uz puno truda, odricanja, upornosti i talenta postižu vrhunski rezultati. Na ponos ste svima – svojim obiteljima, klubovima u kojima trenirate, nama u Gradu. Želim vam da i dalje ostanete ustrajni i uporni i da budete svima za primjer, pogotovo za generacije koje tek dolaze! – poručio je gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Na kraju im je obećao kako će u Gradu i dalje imati bezrezervnu podršku. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)