Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Turizam
10:54 am

Obnavljaju se hoteli u Tučepima i Bolu

Piše P. I.

Kompanija Sunce hoteli najavljuje ulaganja i novi investicijski ciklus u lancu Bluesun hotela. Ovog puta obnovit će Hotel Afrodita u Tučepima i Hotel Bonaca u Bolu na otoku Braču. 

‘Radi te investicije arapski Eagle Hills Real Estate kao investitor planira dokapitalizaciju tvrtke od gotovo 9 milijuna eura. Eagle Hills Real Estate privatna je građevinska tvrtka sa sjedištem u Abu Dhabiju, koja je u ožujku 2021. preuzela Sunce hotele od Jake Andabaka’, poručuju iz TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Osim obnove ta dva na tržištu prepoznatljiva hotela, na još nekoliko hotelskih objekata te tvrtke do otvaranja će biti učinjeni manji zahvati kako bi se obogatila ponuda i sadržaji u njima te podigla kvaliteta. Inače, Sunce hoteli pod brendom Bluesun Hotels&Resorts upravlja s 12 hotela i kampom s oko tri tisuće postelja u srednjoj Dalmaciji.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)