Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
10:50 pm

ZADAR Bolnički restoran bit će otvoren u veljači nakon godinu i po uređenja

Piše N.M.

Ravnateljstvo zadarske bolnice početkom ove godine pohvalilo se, među ostalim, i s projektom bolničkog restorana za koji je rečeno kako je završena adaptacija, građevinske preinake i kompletno opremanje.

Investicija je to od 2,5 milijuna kuna. Ali kad će se restoran otvoriti, pitali su oni kojima je namijenjen uz napomenu kako je zadarska bolnica jedina koja nema kantinu za svoje zaposlene.

– Bolnički restoran otvorit će se tijekom ovog mjeseca, napisano je u odgovoru na novinarski upit. Trebao se otvoriti i 6. veljače, ali je i taj datum ispario, piše 057 Info.

Bilo je to u rujnu 2021. godine kada je ravnatelj dr. Željko Čulina najavio kako će se uskoro otvoriti bolnički restoran u zgradi u kojoj je u prizemlju bolnička kuhinja. Projektiranje dizajna interijera, opremanje, natječaji, žalbe i tko zna koji problemi doveli su do toga da se taj posao otegnuo se na više od godinu i po vremena.

Ravnatelj zadarske bolnice najavio je kako će restoran biti otvorenog tipa. Iz obrazloženje za doregistraciju te ustanove za ugostiteljstvo i zdravstveni turizam, ključna poveznica za te dvije djelatnosti upravo je bolnički restoran.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)