Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:25 pm

VIDEO Turski trener potvrdio da je pronađeno tijelo vratara, voditeljica se rasplakala

Piše M.K.

Iz turske Malatye koju su zadesili razorni potresi stižu loše vijesti. Tamošnji drugoligaš Yeni Malatyaspor je službeno objavio da je završena potraga za vratarom Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, nažalost, s tragičnim ishodom, piše gol.hr.

‘Naš vratar, izgubio je život podno ruševina u potresu. Počivaj u miru.

Nikad te nećemo zaboraviti, predivna osobo’, poručili su iz kluba na službenom Twitter profilu.

Podsjetimo, građevina u kojoj je živio sa svojom suprugom urušila se pod silinom potresa, a spasioci su uspjeli izvući i spasiti njegovu suprugu, dok njemu nije bilo traga.

Ona je dala upute spasiocima gdje bi se vratar mogao nalaziti, a tijekom jučerašnjeg dana stizale su informacije kako je pronađeno njegovo beživotno tijelo. No iz vodstva turskog drugoligaša stigao je demantij.

Nažalost, danas su potvrdili tužnu vijest. Posebno je emotivno bilo u izravnom televizijskom prijenosu kada je trener turskog drugoligaša Yilmar Vural u suzama potvrdio da je završena potraga za vratarom te da su ga pronašli ispod ruševina.

Yılmaz Vural, Yeni Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan’ın cansız bedeninin enkazdan çıkarıldığını açıklarken gözyaşlarına boğuldu. pic.twitter.com/Vf68jEGgB8

— BPT (@bpthaber) February 7, 2023

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)