Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:39 am

Thierry Henry osuo drvlje i kamenje po braniču Marseillea

Marseille je u 22. kolu Ligue 1 poražen na svom Velodromeu od Nice 1:3. Legendarni francuski napadač, a danas sportski komentator, Thierry Henry, je za poraz Marseillea okrivio braniča Leonarda Balerdija. Posebno ga krivi za posljednji gol Nice.

– Nikada nisam vidio da je jedan branič tako otvorio put napadaču koji ga napada jedan na jedan. Udarac Brahimija nije uopće zaobišao Balerdija, jer se on očajno postavio. To je neprihvatljivo, on uopće nije branio gol. To je činjenica, da je on moj otac, rekao bih istu stvar. Balerdi se povukao, kao da je želio da Brahimi da gol. A još zna da je Brahimi ljevak. Užas – zaključio je Henry.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)