Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
2:24 pm

U BALUNU Sportski kviz i izvještaj o lokalnom sportu

Piše P. I.

U sportskoj emisiji ‘U balunu’, u sklopu kanala splitskog PodKaST-a, emitiranoj sinoć, ponedjeljak 30.01 u 20 sati, urednik i voditelj Toni Grčić organizirao je Sportski kviz te pripremio tjedni izvještaj o događanjima u lokalnom sportu.

Novost na ovom području, Sportski kviz U balunu, na zabavan i informativan način testira znanje kvizaša i sportskih stručnjaka. U kvizu se natječu 2 ekipe s po 2 člana, a sam kviz odigrava se kroz 3 runde s ukupno 25 pitanja (ABC, otvorena i pitanja asocijacije). Snimanje se odvija u studiju u Splitu, a prijave su besplatne te otvorene za sve koji žele sudjelovati. Prijaviti se možete preko Instagram stranice podka.st. Pobjednici dobivaju nagrade, kao i prolazak dalje u Kup Prvaka koji će se održati na kraju svakog serijala.

‘U drugom segmentu emisije, Sportski izvještaj, dobili smo pregled događanja u lokalnom sportu na profesionalnoj i amaterskoj razini. U izvještaju o profesionalnom sportu prošlo se kroz nastupe ekipa s područja Splita i Splitsko-dalmatinske županije, tako da smo vidjeli kratki izvještaj o nogometu, košarci, rukometu, odbojci, futsalu, kuglanju, judu i sl. Kod amaterskog sporta ponajviše se prate događanja u malom nogometu i to u ligama UMN Split, te Sun City ligama te najave ostalih turnira i natjecanja na lokalnom području’, poručuju autori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)