Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:36 am

Berlusconi: Obećao sam im pun autobus prostitutki ako dobiju Juve, sad me traže da održim riječ

Monza je u 20. kolu Serie A pobijedila u gostima Juventus 2:0 i tako prešla ‘staru damu’ na tablici. Prošlogodišnji drugoligaš je trenutno na jedanaestom mjestu s 25 bodova, ali početak sezone nije djelovao idilično. Monza je izgubila prvih pet susreta, a tek onda su dolaskom novog trenera Raffaelea Palladina krenuli u prodor prema sredini tablice.

Za vrijeme stanke zbog Svjetskog prvenstva, Monza je još uvijek bila u borbi za opstanak, a njen kontroverzni predsjednik Silvio Berlusconi je na klupskoj božićnoj večeri dao zanimljivo obećanje.

–  Pronašli smo dobrog, prijateljski raspoloženog trenera sposobnog motivirati naše dečke. Igračima sam dao dodatnu motivaciju rekavši da ću im, pobijedimo li Milan, Juventus ili jedan od većih klubova, poslati pun autobus prostitutki u svlačionicu – izjavio je tada bivši talijanski premijer.

Berlusconi je sada u problemu, jer su njegovi igrači pobijedili Juventus. Sam Berlusconi je to priznao u razgovoru s talijanskim medijima.

– Dobio sam već 100 telefonskih poziva u kojima me se tražilo da održim svoju riječ – izjavio je Berlusconi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)