Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:32 pm

RUKOMET: Danska ispisala povijest i osvojila treće Svjetsko prvenstvo zaredom

Piše A.T.

Danska je napravila ono što nikad nikome prije nije pošlo za rukom u svijetu rukometa, treći put zaredom su osvojili Svjetsko prvenstvo. Danska je u finalu pobijedila Francusku 34:29.

Danska je bolje otvorila prvo poluvrijeme, imala je i pet golova razlike (12:7), no na odmor su otišli s minimalnom prednosti (16:15). Drugo poluvrijeme su također bolje otvorili Danci, no nisu se stigli odvojiti na više od tri pogotka razlike. Francuzi su im konstantno puhali za vratom i do samog kraja držali neizvjesnost. Ipak u završnici su Francuzi išli na brzu realizaciju napada, što je dozvolilo Dancima da  završe utakmicu s pet golova razlike.

Hrvatskoj ostaje za utjehu činjenica da je jedina reprezentacija koju Danska nije uspjela pobijediti.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)