Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:23 am

Bielsa glavni kandidat za preuzimanje Evertona

Frank Lampard nije više trener Evertona. Nakon niza očajnih rezultata koji su doveli ‘toffeese’ na 19. mjesto, uprava kluba je uručila otkaz bivšem treneru Chelsea.

Glavni kandidat za Lampardovog nasljednika je Marcelo Bielsa. Uprava kluba je već napravila razgovor s legendarnim Argentincem. 67-godišnji Bielsa je najpoznatiji po vođenju argentinske i čileanske reprezentacije, kao i treniranju Athletic Bilbaa, s kojim je došao do finala Europske lige. Posljednji angažman je imao u Leeds Unitedu, kojeg je 2020. uveo u Premierligu osvojivši Championship s deset bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog, no u veljači 2022. je dobio otkaz nakon četiri poraza u nizu.

‘El Loco’ je od tada bez posla, a uz njega mediji spominju Seana Dychea, Waynea Rooneya i Davida Moyesa kao glavne kandidate za klupu Evertona.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)