Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:10 pm

Odlični nastupi solinskih judaša na Prvenstvu Hrvatske za seniore

Piše M.K.

U subotu 21. siječnja 2023. održano je Prvenstvo Hrvatske za seniore u Zagrebu. Na natjecanju je sudjelovalo 152 natjecatelja iz 31 kluba. 

Natjecatelji judo kluba Solin pod vodstvom trenera Dragana Crnova i Luke Vujevića prikazali su odlične borbe te osvojili šest medalja od kojih su jedno zlato, jedno srebro, četiri bronce te jedno 5. mjesto i jedno 7. mjesto.  

Zlato je osvojila Laura Barišić, srebro je osvojio Lovre Vrlić, bronce su osvojili Marko Božić, Josip Kokeza, Anica Bubić i Toni Barišić. Dominik Rožić je osvojio 5. mjesto a Rocco Matošević 7.mjesto. 

Trener Dragan je izjavio: ‘Izuzetno sam sretan i zadovoljan s odličnim nastupom naših mladih judaša na Prvenstvu Hrvatske za seniore. Velik broj medalja, veći nego prijašnjih godina, još više me veseli što su naši rezultati postignuti bez naših najvećih aduta Ane Viktorije Puljiz i Lare Cvjetko koje ovaj put nisu nastupile na Prvenstvu Hrvatske. Dalje se spremamo za kadetsko Prvenstvo Hrvatske koje je ovaj vikend te smatram da će u ovoj godini ove mlade nade donijeti puno razloga za veselje što na Prvenstvu Hrvatske što na međunarodnoj razini.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)