Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:13 pm

Juventusu remi nakon oduzimanja bodova

Piše D. L.

U 19. kolu talijanske Serie A, Juventus je na svom terenu remizirao s Atalantom 3:3.

Utakmicu punu preokreta pogotkom je otvorio Ademola Lookman već u petoj minuti. ‘Stara dama’ odgovorila je sredinom prvog dijela golovima Angela Di Marie i Arkadiusza Milika

Drugi dio bolje je započela momčad iz Bergama. Na samom početku postigli su dva pogotka preko Joakima Maehlea te ponovno Ademole Lookmana. Konačno poravnanje donosi domaći kapetan Danilo u 65. minuti susreta.

Mario Pašalić u igru je ušao u 66. minuti. 

Nakon što je talijanski savez zbog kriminalnih aktivnosti oduzeo petnaest bodova Juventusu, momčad iz Torina se sada nalazi na devetom mjestu, tri boda ispod gradskog rivala Torina. Atalanta se nalazi na petoj poziciji u ukupnom poretku. 

U sljedećem kolu Juventus dočekuje Monzu, a Atalanta Sampdoriju.

  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)