Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
7:27 pm

Arsenal nakon drame u 90. minuti došao do pobjede nad Manchester Unitedom

Arsenal je u derbi susretu 21. kola engleske Premierlige na svom Emiratesu  svladao Manchester Unitedom 3:2. 

Gosti su poveli u 17. minuti nakon sjajnog udarca Marcusa Rashforda. ‘Topnici’ su izjednačili u 24. minuti, kada je glavom poentirao Eddie Nketiah. Domaćin je došao u vodstvo u 53. minuti kada je Bukayo Saka sjajno pogodio iz daljine. ‘Crveni vragovi’ su izjednačili u 59. minuti golom Lisandra Martineza glavom. Važnu pobjedu je Arsenalu osigurao Nketiah svojim drugim pogotkom u 90. minuti. Dugo je VAR soba pregledavala da li su Oleksandr Zinchenko i Nketiah bili u zaleđu. Grizli su se nokti na Emiratesu, a erupcija oduševljenja je nastala kada je sudac Anthony Taylor pokazao na centar.

Arsenal je ovom pobjedom došao do 50 bodova, te ima pet bodova više od Manchester Cityja i utakmicu manje. Manchester United je na četvrtom mjestu s 39 bodova.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)