Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:04 am

Ancelotti: Reakcija igrača je bila spektakularna

Piše A.T.

Real Madrid je preokrenuo na gostovanju kod Villarreala gubitak od 0:2 na poluvremenu i s ukupnih 3:2 se plasirao u četvrtfinale španjolskog kupa.

‘Žuta podmornica’ je povela već u četvrtoj minuti pogotkom Etiennea Capouea. Villarreal je povisio prednost u 42. minuti golom Samuela Chukwuezea, te se s rezultatom 2:0 otišlo na odmor. Ključna stvar za preokret Reala je bila ulazak Marca Asensija i Danija Ceballosa u 56. minuti.

Vinicius Junior je u 57. minuti na asistenciju Ceballosa smanjio vodstvo domaćina, a izjednačenje je izborio Eder Militao u 69. minuti. Gol za potpuni preokret ‘kraljevskog kluba’ je zabio Dani Ceballos na asistenciju Asensija u 86. minuti.

Zadovoljan je nakon susreta bio trener Reala Carlo Ancelotti.

– Da, vratili smo se. Reakcija igrača je bila spektakularna. Prvi dio je bio neočekivan i loš. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter i osobnost. Ovo nam daje puno na samopouzdanju. Ceballos i Asensio su promijenili dinamiku igre i donijeli nam preokret. Ne odustajemo do samog kraja i to me veseli – zaključio je trener ‘kraljevskog kluba’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)